top of page

Sinds 1993 eet ik de voedingssupplementen van Herbalife waardoor ik makkelijker mijn werk als kunstenaar en mens kan doen. Door deze bijzondere voeding, dit prachtige materiaal kan ik mij voor honderd procent afstemmen op de Bron en werken met hoge energietrillingen. Tot mijn eigen verantwoording behoort het dat ik preventief aan mijn gezondheid werk. Herbalife is voor mij de beste preventie! Daarom voor mij Herbalife. 

 

Waarom zou u ook voor Herbalife kiezen? Herbalife is een fijnstoffelijke voeding op cellulair niveau. Voeding dus, die iedere cel direct voedt. Er zijn heel veel spirituele mensen bewust op zoek naar deze voeding. 

Ook zijn er mensen die niet precies weten wat de spirituele effecten zijn van wat ze tot zich nemen. 

De volgende vragen en de antwoorden daarop maken dat wellicht duidelijk.

 

Vraag: Is roken, alcohol, teveel eten, en fast food (voeding die in 20 minuten op tafel staat) schadelijk voor mijn spirituele voortgang?

Antwoord: De gewoonte om te roken is op zichzelf niet schadelijk voor het spirituele proces. Alles wat je echter vrijwillig doet om je leven te bekorten, zendt een boodschap naar alle cellen in je lichaam, en aan je spirituele helpers, dat je niet verwacht dat je dit leven volledig zal volbrengen. Het vertelt je cellen dat je jouw lichaam met jouw gaven en talenten, minder serieus neemt. 

Ditzelfde geldt voor diegenen die teveel, en niet de juiste voeding eten of die hun fysieke lichaam uitdagen door misbruik op andere gebieden, of met wat voor ongezonde stof dan ook. 

 

Vraag: Hebben we wel extra mineralen, vitamines en voedingssupplementen nodig?

Antwoord: Wij hebben inderdaad extra vitamines en mineralen nodig!

Zij zijn de uitzuiveraars van karma in het wezen van de mens, zij bemiddelen bij het opruimen van al het genetisch afval.

In de fase van de Aquariuszuivering, de komende twee- tot driehonderd jaar, zullen we onze cellen ten dienste kunnen zijn door veel natuurlijke zuivere voeding, vitamines en mineralen te eten. Eet zo veel mogelijk biologische producten, vrij van gifstoffen. Alleen op licht leven zijn wij nu nog lang niet aan toe!

Zijn wij eenmaal door de zuivering heen – zijn we de verlichte mens die we mogen zijn – dan zijn de cellen zo zuiver en zo geordend dat we geen toevoeging van extra vitamines en mineralen nodig zullen hebben. 

 

Steeds meer mensen worden zich bewuster wat onder andere voeding met hen doet. Dat voeding naast hun lichaam, ook hun geest beïnvloedt.

Het gebruik van elk Herbalife product is een bouwsteentje in uw persoonlijke ontwikkeling, die op heel positieve wijze zijn sporen achterlaat. De voeding dringt werkelijk door tot in de diepte van uw lichaamscellen en de diepte van uw wezen, om u te voorzien van opbouwende energie. Iedere cel wordt op de juiste wijze totaal gevoed en maakt de kern van uw wezen toegankelijker. De unieke producten dragen bij tot reiniging van uw darmstelsel, de darmvlokken gaan op de juiste wijze functioneren en u kunt uw voedingsstoffen beter opnemen. De stofwisseling en verbranding worden op een hoger plan gebracht. Ze komen volledig in balans. Uw lichaam wordt helderder en hiermee ook uw geest en uw aura wordt zuiverder en stralender. Uw hele wezen in al zijn facetten wordt energieker en helderder. 

Waarom is dit nu ook zo belangrijk voor de wereld? 

Ieder mens is enig en uniek en kan wel degelijk zijn spreekwoordelijke steentje bijdragen!

Het steentje dat u in het water gooit en dat talrijke golven maakt. U kunt met de wijze waarop en hoe u uw leven leeft, en hoe en wat u eet, echt invloed uitoefenen! U kunt daadwerkelijk meewerken aan een liefdevollere wereld.

 

Het eten van Herbalife is zo’n liefdevolle invloed. Als ook u zich heeft aangesloten bij de mens die zich op deze wijze voedt, maakt ook u deel uit van deze creatie. Deze co-creatie geeft een heel krachtige liefdevolle trilling over de aarde die eraan meewerkt dat de oude energie losgelaten kan worden. Hoe meer mensen vernieuwend willen zijn en hoe meer mensen in staat zijn om de oude energie los te laten, hoe sneller we terugkomen bij de eenheid en de liefde.

 

Fijnstoffelijke voeding, de beste gave voor lichaam en geest van elk mens, en voor de wereld!

 

bottom of page